HomeA Warmupról

A Warmupról

Warmup a világ vezető padlófűtés gyártója. Több mint 3 millió rendszert értékesítettünk az elmúlt 25 évben, 11 leányvállalatunk van világszerte. Kereskedelmi partnereinknek köszönhetően a Warmup 70 országban van jelen a termékeivel.

Fűtés egy pillanat alatt

Fejlesztéseink, a gyártás és a széles értékesítési hálózatunk jelenti a növekedésünk alapjait. A Warmup nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre, hogy a legjobb termékekket tudjuk nyújtani a vevőink számára.

A kezdetektől arra törekszünk, hogy vezető angol vállalatként világelső termékeket gyártsunk. A Warmup tradícionálisan a minőséget és az innovációt képviseli. Folyamatosan fejlesztjük és frissítjük termék választékunkat, hogy a legjobb termékeket nyújthassuk.

Termékeinket és megoldásainkat ügyfeleink igényeinek szem előtt tartásával terveztük. A padlófűtési rendszerek és szolgáltatások vezető globális szállítójaként a Warmup megérti, hogy a szakembereknek mindig képesnek kell lenniük az iparági partnereik számára a technikai szakértelemre és az innovatív gondolkodásra.

Warmup termékek és megoldások

A Warmup széles termék kínálata és megoldásai megfelelnek minden elvárásnak, minden területen:

  • Számos fűtési termékünkkel megoldást lehet biztosítani minden projektben
  • Az energia fogyasztás hatékonyan monitorozható ezzel csökkentve a költségeket
  • Rendszereink online felügyelhetőek vagy az épület kezelő rendszerbe illeszthetőek.
  • Ezenkívül a hóolvasztó megoldások teljes skáláját biztosíthatjuk a kocsi beállók, lépcsők, tetők, csatornák és csövek, hó és jég elleni védelme érdekében.

Az ígéretünk

Kereskedelmi partnereink számára fontos a termékeink minősége és rugalmassága,ügyfélszolgálat az értékesítés előtt és után, valamint a technikai támogatásunk minden projekt minden szakaszában. Garanciánk tükrözi bizalmunkat a kutatásaink tesztelésében és a gyakorlati tapasztalatunkban.

A legjobb rendszert kínáljuk, optimálisan tervezve és tökéletesen bízva abban, hogy úgy működik ahogy terveztük – egy életre. Ez a Warmup garancia.

Ha a Warmup-ot választja a projektjeihez akkor világszintű szolgáltató élvonalbeli technológiáját kapja.

Miért a Warmup?

Termékek

A Warmup a legjobb minőségű termékekkel rendelkezik. Nekünk van a piacon a legkeményebb kettős fluor-polimer borítású és legvékonyabb fűtőhuzalunk (csak 1,8 mm átmérőjű). Termosztátok széles választékát kínáljuk, amelyeket házon belül fejlesztettünk ki részletes ismereteink alapján arról hogyan működnek a hidraulikus és elektromos padlófűtés és a központi fűtési rendszerek. Ennél is fontosabb, hogy arra terveztük, hogy tudják azt amit az emberek elvárnak tőlük.

Szolgáltatások

Lakástulajdonosoknak, szerelőknek, műszaki szakértőknek, viszonteladóknak, és a Warmup minden egyéb ügyfelének folyamatos műszaki támogatást kínálunk az év minden napján. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Garanciák

Minden termékünket az iparág vezető garanciáival kínáljuk a kiterjedt tesztelés és kutatás eredményeként. Kiváló garanciákat kínálunk a padlófűtés terén. Emellett az egyedülálló SafetyNet™ telepítési garanciát is kínáljuk: ha egy rendszer megsérül a telepítés során, ingyenesen lecseréljük (a feltételek szerint).

Kutatás és fejlesztés

A kutatás és fejlesztés (K+F) és az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünk révén technológiai szempontból fejlett padlófűtési rendszereket kínálunk, amelyek a legmagasabb szintű termékminőséget, teljesítményt és vevői elégedettséget biztosítják. Több millió eurós EN442-2 szabványnak megfelelő kutatási központunk Németországban, a házon belüli vizsgálati létesítmények és az utólag felügyelt teszt házak egész Európában naprakész információt biztosítanak a termékekről és az energiahatékonysági technikákról.

Tanúsítványok és jelzések

Termékeink megfelelnek az EU előírásoknak, CE-jelöléssel vannak ellátva és különböző független intézmények által akkreditáltak. Termék akkreditációink közé tartozik a BEAB, VDE, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO és UL. Ezen kívül a BEAMA és a TTA tagjai vagyunk.

Globálisan megbízható a padlófűtésben

Olyan globális céggé alakultunk, amely speciális megoldásait és magas színvonalú termékeit értékesíti számos országban. A Warmup több mint 60 országban van jelen. Szorosan együttműködünk a szerelőkkel és viszonteladókkal, hogy többet tudjanak meg a velünk való együttműködésről.