HomeElektromos padlófűtésPadlófűtés szigetelése

Padlófűtés szigetelése

Hőszigetelés használata az elektromos padlófűtéssel kombinálva jelentősen csökkenti a felfűtési időt és az üzemeltetési költségeket.

Vízálló, szigetelt lap extrudált polisztirolból, mindkét oldalán egy üvegszálas hálóval, amely egy vékony cementpolimer habarcsba van ágyazva.

Termék megtekintés

A bevonat nélküli szigetelőlapok vízállóak és extrudált polisztirolból készültek. Könnyen vágható így minden formájú helyiségben megfelelő.

Termék megtekintés

Vékony polisztirol szigetelés amely hatékony akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik a kopogási zaj csökkentése érdekében.

Termék megtekintés

A Warmup dupla tábla rendszer ajánlott padlószőnyeghez, vinylhez és linóleumhoz egyaránt. A dupla réteg védi a fűtőfóliát az éles és nehéz benyomódásoktól és megfelelő hőáramlást biztosít

Termék megtekintés
elektromos padlófűtés

Előnyök

Rövidebb felmelegedési idő

Csökkentett hőveszteség

Az energiaköltségek csökkentése

Cement bevonatos szigetelő tábla

Miért kell szigetelni a padlót?

A teljes hőveszteség 15-20% -a a padlón keresztül történik, a padlószigetelés csökkenti az energiaköltségeket, hatékonyabbá teszi a lakást és hozzájárul az otthon hosszú élettartamához.

Korábban a padlóburkolatokat nem szigetelték azzal az érveléssel mert a meleg felemelkedik ezért az embereknek arra kell koncentrálniuk, hogy megakadályozzák a hőveszteséget a mennyezeten és a falakon keresztül, ami akkor fordulhat elő, amikor a forró levegő felfelé mozog. Azonban a padlóburkolaton keresztül történő hőveszteség akkor is előfordulhat, ha a padló alatti terület nem fűtött. Így a padló szigetelésének elhanyagolása hozzájárulhat a magasabb energiaszámlákhoz mivel a fűtési rendszereknek többet kell működniük, hogy a helyiségben meleg legyen.

Hogyan működik a padlófűtés szigetelése

A szigetelés csökkenti a hőveszteséget akár tömör de könnyű anyagok használatával vagy hővisszaverő anyagokkal amelyek a hőt a házba irányítják.

A szigetelés egy nagyon fontos rész az épület termikus teljesítményében, de nem az egyetlen. Még akkor is, ha az épület jól szigetelt a hő még mindig elszökhet a légréseken, ablakokon, a szigetelésben levő réseken, ez magyarázza a hőhidak kialakulását is. Az épület termikus teljesítménye az épület összes elemétől függ.

A Warmup különféle típusú padlószigetelést biztosít az elektromos padlófűtési rendszereihez. Ha másfajta szigetelést tervez kérjük győződjön meg róla, hogy a padlófűtéssel való kompatibilitás megmarad.