HomeA WarmuprólMiért a Warmup

Miért a Warmup

Ha a Warmup-ot választja a projektjeihez akkor világszintű szolgáltató élvonalbeli technológiáját kapja

Miért meghatározó a Warmup a padlófűtések piacán?

A padlófűtési ipar meglepő ütemben növekszik, és a padlófűtések piaca várhatóan 25% -kal emelkedik a 2013-as mérethez képest.

Az épületek energia hatékonyságára vonatkozó szigorodó szabályok arra ösztönzik a ház építőket, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek a legűjabb padlófűtési megoldásokról, a technológiánk és tapasztalataink segítenek energiahatékony rendszerek létrehozásában ami megfelel a legújabb előírásoknak is.

Történet

Az elmúlt 25 évben a Warmup több mint 3 millió elektromos padlófűtési rendszert értékesített. A Warmup  padlófűtés gyártóként 1994-től kezdve  tapasztalt, hogy a felhasználóknak szüksége van a megfelelő támogatásra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a projektkövetelmények megértéséhez, hatékony rendszerek kialakításához, teljes projektek telepítéséhez és az egyes projektek üzembe helyezéséhez.

Filozófiánk

Filozófiánk a bizalom kiépítése ügyfeleinkben, ennek alapja az öt pontos minőségbiztosítási politikánk:

  • Legjobb szolgáltatás
  • Legjobb a kutatás és fejlesztésben
  • Legjobb garanciák
  • Legjobb termékek
  • A legjobb tanúsítványok

Misszió

Szakértőink az elvárásoknak legjobban megfelelő rendszereket állítják össze. A célunk, hogy olyan teljeskörű fűtési megoldást szállítsunk a lakók és tulajdonosok számára, legyen szó lakásról, holtelről,kórházról, munkahelyről vagy  más egyéb helyről ahol az emberek élnek, dolgoznak, találkoznak, hogy ezt egy komfortos környezetben tudják megtenni.