HomeElektromos padlófűtésFürdőszobai tartozékok

Fürdőszoba kollekció

A fürdőszobai kiegészítők növelik a kényelmet, és a fürdőszobát igazán luxus érzéssel látják el. A fürdőszobai tartozékok széles választékát a a kényelem növelésére tervezték, így a fürdőszobák kellemesebb környezetet biztosítanak.

A tükörpárátlanító biztonságos és egyszerű módja annak hogy a tükör tiszta és páramentes legyen. A tükörpárátlanító öntapadó, és közvetlenül a tükör hátsó oldalára van felragasztva.

Termék megtekintés

A falfűtés ideális a fal egy kis területének melegítésére vagy az egész szoba fűtésére. Különösen alkalmas olyan lakásokban, ahol a hőveszteség és a rossz szigetelés problémát jelent.

Termék megtekintés

A Warmup fűtött törölközőtartók 3 különböző méretben készülnek, hogy minden igényt kielégíthessenek. A törülközőtartók melegítik a fürdőszobát és elektromosak, ezért nincs szükség új csővezetékek kiépítésére.

Termék megtekintés
Fürdőszoba kollekció
Fürdőszoba kollekció

Páramentes fürdőszobai tükör

A párás fürdőszoba tükrök kihívást jelenthetnek. A Warmup tükörpárátlanító biztonságos és egyszerű módja annak hogy a tükör tiszta és páramentes legyen. A tükörpárátlanító öntapadó, és közvetlenül a tükör hátsó oldalára van felragasztva.

Tükör páramentesítők
Tükör páramentesítők
Fürdőszoba

Elektromos törölköző szárító

Semmihez sem hasonlítható érzést amikor meleg törölköző készen áll a fürdőkádból való kilépéskor. A Warmup fűtött törölközőtartó tökéletes választás egy modern fürdőszoba számára, amely 3 különböző méretben kapható és minden igényt kielégít. A törölközőtartók felmelegítik a fürdőszobát és elektromosak ezért nincs szükség új csővezetékek kiépítésére.

Fürdőszoba

Érdekes termékek

Fedezze fel a meleg csempék, a költséghatékonyság és az élethosszig tartó kényelem nyújtotta előnyöket az elektromos padlófűtés segítségével. Ideális minden fürdőszoba, vizes helyiség és zuhanyzóterület számára.

Tudjon meg többet

A csempepadlók ideálisak az elektromos padlófűtő rendszer használatához, mert hamar felmelegszenek és sokáig megtartják a hőt, így a rendszer hatékonyan működtethető.

Tudjon meg többet

A Warmup padlófűtés-vezérlők széles választékát kínálja, az egyszerű manuális termosztátoktól a legújabb, távolról is hozzáférhető intelligens termosztátokig.

Tudjon meg többet