HomeHóolvasztó rendszerek

Hóolvasztó rendszerek

Növelje biztonságát és kényelmét azáltal, hogy otthonainkat, épületeinket az utakat és járdákat hómentesítő és fagyvédelemi rendszerrel látja el, válasszon sokféle hóolvsztási megoldásaink közül.

A Warmup hóolvasztó kábel minimálisra csökkentik a veszélyes jég és a hó felhalmozódását

Tudjon meg többet

A Warmup önszabályozó kábele kiválóan alkalmas a tetők, csatornák és a lefolyók jégmentesítésére.

Tudjon meg többet

A Warmup fagyvédelmi kábelei hatékonyan megakadályozzák a fagykárosodást a vízvezetékekben.

Tudjon meg többet

Maximalizálja a hóolvasztó rendszer energia-hatékonyságát. Ideális talajon, vagy a tetőn és a csatornán történő használatra.

Tudjon meg többet
Hóolvasztó rendszerek

A hóolvasztó és fagyvédelmi rendszer előnyei:

Költség megtakarítás

A rendszerek hosszabb távon költséghatékonyabbak, mint a folyamatos sózás és eltávolítás valamint csökkentik a hulladék mennyiségét a beton élettartamának meghosszabbításával.

Hozzáadott érték

A Warmup hó olvasztó és fagyvédelmi rendszerek növelik a tetők, csövek és járdák élettartamát a kemény sók és vegyszerek használatának kiküszöbölésével, valamint a hóeltakarító eszközök okozta károsodások megszüntetésével.

Bölcs befektetés

A Warmup hó olvasztó rendszer telepítése kiváló befektetés, amely növelheti otthonának értékét. Ez egy hosszú távú megoldás a járdák, tetők és csövek hó- és jégmentesítésére ezáltal növelve ingatlanának értékét.

Nincs szükség tároló helyiségre

Nem szükséges helyre a házban / a garázsban a berendezéseknek. A rendszer egy kis falra szerelt hőmérsékletszabályozót és egy járda / tetőre szerelt érzékelőt használ.

Energia hatékonyság

A hó olvasztó rendszerek egy automatikus vezérlővel (hőmérsékletszabályozó) működnek amelyek a rendszert bekapcsolják amikor a csapadékot és a fagyási hőmérsékletet érzékelik. Ezek a vezérlők biztosítják, hogy a rendszer csak a szükséges időszakokban aktív, és csökkenti a pazarló energiafogyasztást.