HomeTermosztátokElement WiFi termosztát

Element WiFi termosztát

Element WiFi termosztát

A Warmup Element WiFi termosztátját az egyszerűség és a stílusos funkcionalitás jegyében tervezték. Energiatakarékos fűtésvezérlést biztosít minden Warmup padlófűtési rendszerhez.

Element WiFi termosztát

Termosztát funkciók

Az intelligens technológiát egyszerű, modern dizájnnal ötvöző Element WiFi termosztát tökéletesen alkalmas a Warmup fűtési rendszerek vezérlésére.

Az Element egyszerű érintőgombokat használ a fűtési rendszer pontos vezérléséhez. Elegáns, nem feltűnő kialakítása bármilyen otthoni dekorációhoz illik.

Az Element a SmartGeo technológiát használja, hogy megtanulja a felhasználó szokásait; automatikusan a megfelelő hőmérsékletű, sugárzó meleget kínálja a megfelelő időben, a megfelelő hőmérsékleten. Az energiafigyelő funkcióval és a távvezérlés lehetőségével az Element és a Warmup “MyHeating” használatával jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás, és a felhasználó energiaszámláin is spórolhat.

MyHeating alkalmazás

A MyHeating alkalmazásban található SmartGeo technológia automatikusan vezérli a fűtést, mivel tudja, hogy a felhasználó milyen messze van otthonától, és időben felmelegíti azt, amikor megérkezik. Ez megakadályozza az energiapazarlást, és megtakarítást eredményezhet az energiaszámlákon.

Tudjon meg többet a MyHeating alkalmazásról itt >

Egyszerű és könnyen használható

Az érintőképernyős gombokkal és egyszerű kijelzővel ellátott Element WiFi termosztát igazán egyszerű használatot kínál – a hőmérséklet módosításához egyszerűen görgessen és koppintson a gombra.

Soha többé ne jöjjön haza hideg házba, és ne fizesse túl magas energiaszámlákat.

Mindig a megfelelő hőmérsékleten

A SmartGeo™ technológia gondoskodik arról, hogy az otthon automatikusan felmelegedjen, amikor megérkezik, és hatékonyan működjön, amikor távol van.

Időjárás alapú “korai indítás”

Fejlett korai indítási funkció, amely a helyi időjárás-előrejelzéssel együttműködve a fűtést a megfelelő időben aktiválja, függetlenül a külső körülményektől.

Könnyen használható

Az Element fűtésvezérlés könnyen kezelhető, és nem igényel programozást. A beállítás néhány egyszerű lépéssel elvégezhető.

warmup 6iE smart underfloor heating
Működési feszültség 230 V AC ±15%, 50 Hz
Max. terhelhetőség 16 A (~3680 W)
Max környezeti hőmérséklet 40 ºC
Méretek 86 x 86 x 16 mm
Kijelző mérete 1,8 in
Érzékelők levegő és padló
Érzékelő típusa NTC10k (3 m hossz)
Mély villamos kötődoboz 50 mm mély villamos kötődoboz ajánlott (35 mm minimum)
IP besorolás IP33
Er-P osztály IV
Tanúsítványok és jelölések BEAB és CE jelöléssel
Garancia 12 év garancia Warmup fűtőrendszerrel együtt telepítve (3 év más rendszerek esetén)
A Element folyamatos 230V áramellátást igényel
Kompatibilis elektromos és vizes padlófűtés rendszerekkel
Kompatibilis a 230V bemenetű gázkazánokkal
Alacsony feszültségű vagy feszültségmentes rendszereknél kontaktort kell használni