Ultralight padlófűtés hőszigetelő lap

Nagy teljesítményű padlófűtés-szigetelésünk gyorsítja a felfűtési időt, jobban terjeszti a meleget, és minden eddiginél könnyebben telepíthető.

Ultralight padlófűtés hőszigetelő lap
Electric icon

Segít csökkenteni az energiafelhasználást

icon-checkmark  Jelentős megtakarítást érhet el az energiaköltségeken.

Jobban eloszlatja a hőt

icon-checkmark  50%-kal egyenletesebb fűtés és 30%-kal gyorsabb felmelegedési idő, mint a hagyományos szigetelőlemezeknél

Beépített leválasztó réteg

icon-checkmark  Segít megelőzni az aljzat mozgásából adódó padlólap károkat

Szükség van szigetelőlemezekre?

Sokan felteszik a kérdést, hogy érdemes-e szigetelni a padlójukat, és a válasz az, hogy igen, mindenképpen az. A szigetelőlapok ideálisak elektromos padlófűtéshez, mivel megakadályozzák, hogy a fűtési rendszerből a hő lefelé távozzon az aljzatba. A Warmup Ultralight™ szigetelőlapok nem engedik át a hőt a fűtési rendszerből az aljzatba, ezért a hő felfelé, a padlófelületre kerül, ahol szükség van rá.

Az elektromos padlófűtési rendszer beszerzésének megfontolásakor mindig ajánlott hőveszteség-számítást végezni, hogy megértsük, mennyire jól szigetelt a helyiség vagy a ház, és mekkora a hőveszteség.

A válaszidő javítása

A szigetelőlapok mindig javítják a padlófűtés hatékonyságát azáltal, hogy gyorsabb felfűtési időt tesznek lehetővé, amikor a padlófelülettől lefelé haladva nem vész kárba a hő.

Ultralight szigetelőlapok

Hogyan működnek az Ultralight™ szigetelőlapok?

Az Ultralight™ egy speciális kompozit lap padlófűtési alkalmazásokhoz. A lap többrétegű kialakítása alumíniummal, nem szőtt fedőréteggel és szigeteléssel 3 az 1-ben előnyök eléréséért dolgozik: szigetelés, hőterjedés és feszültség mentesítés.

A szigetelés és a diffúziós réteg által elősegített gyors hőreakció lehetővé teszi a padló gyorsabb felmelegedését, ami energiatakarékosabb és kényelmesebb padlófűtést eredményez.

Az Ultralight cementbevonat nélkül is rugalmasabb, mint más szigetelőlemezek, és könnyen vágható az igényeknek megfelelően, porveszély nélkül.

Az Ultralight™ szigetelőlemez beépítésének módja

Az Ultralight™ beépítése pormentes és 4 egyszerű lépésben történik, a könnyű kompozit kialakítás pedig a cementbevonatú szigetelőlemezekhez képest megkönnyíti az ívek és összetett formák vágását a késpengék tompulása nélkül.

1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kiegyenlített felületet
2. Alapozás oldószermentes alapozóval
3. Simítson ki 1/4″ rugalmas, cementalapú ragasztót
4. Fektesse a deszkákat, lépcsőzetes illesztéssel.

Méretek 800 mm (szélesség) x 1200 mm (hosszúság) x 6 mm (vastagság)
Súly 1,1 kg
Hőellenállás  0,111 m²K/W
Nyomószilárdság 220 kPa
Hővezető képesség 0.054 W/mK
Tűzre adott reakció Euroclass E
Repedésállóság (repedésgátlás / leválasztás) ≥ 1/8″ => nagy teljesítményű
Garancia 10 év