HomeTámogatásKutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés terén is a legjobb

A kutatás és fejlesztés, illetve a megbízható ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a legszigorúb minőségi és teljesítménybeli elvárásoknak is megfelelő, magasan fejlett padlófűtő rendszereket kínálunk.

Piacvezető kutatás és fejlesztés

research and development warmup germany

Technológiai fejlesztések

Folyamatos kutatási és fejlesztési programjainknak köszönhetően mindig előre látjuk az iparág tendenciáit és a várható technológiai újításokat. Így Ön azonnal hozzájuthat a legújabb, energiatakarékos és alacsonyabb CO₂ kibocsátású, innovatív termékekhez.

Tulajdonosi információk

Németországban épült, több millió eurós EN442-2 szabványos kutatási központunk, házon belüli tesztelő létesítményeink és Európa-szerte számos ellenőrzött rendszerünk mindig a legfrissebb adatokkal látják el cégünket termékeink működéséről és a hatékonyság további növeléséről.

research and development warmup germany
underfloor heating testing facility warmup german

Házon belüli, EN442-2 szabványos kutatási központ

underfloor heating testing facility warmup german

Folyamatos fejlesztés

Németországban található, EN442-2 szabványos kutatási központunk folyamatosan fejleszti és teszteli a legújabb innovatív padlófűtési megoldásokat. A kutatási központ munkájában a termékfejlesztési részlegünk is részt vesz, ahol számos különböző környezetben teszteljük termékeinket, és egy külön elemző központban tanulmányozzuk az eredményeket.
Ilyen teszteket végzünk például az új fejlesztésű fűtőszálakon, vezérlőrendszer-konfigurációkon, illetve az üzleti partnereink által használt anyagokon. Ennek köszönhetően az iparágban egyedülálló ismeretekkel és friss adatokkal rendelkezünk rendszereink hatékonyságáról és működéséről különböző üzemi körülmények között.

Innováció

A kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettség cégünk egyik alapelve. Kutatási központunkban zajlik minden új, innovatív fejlesztésünk. Az eredményeket, tapasztalatainkat és a megszerzett műszaki tudásunkat nem csak saját irodáinkkal, hanem üzleti partereninkkel is megosztjuk, amely nemzetközi szinten is elismert márkává teszi a Warmup-ot.

Háztartás-ellenőrzési program

warmup post-occupancy programme

Valós működési költségek

Háztartás-ellenőrzési programunkat azért hoztuk létre, mert pontosabb képet akartunk kapni rendszereink várható működési költségeirpl, és a lehető legrészletesebb adatokat begyűjteni a Warmup padlófűtő rendszerek fogyasztásáról.

Ezeket az adatokat néhány percenként, érzékelőkön keresztül rögzítjük. Az érzékelők az egyes helyiségek padlóközeli, illetve levegőhőmérskletét, valamint a fűtőszál/víz hőmérsékletét és a külső hőmérsékletet hasonlítják össze egyéb adatokkal, például a páratartalommal és sugárzó hővel együtt.

Energiatakarékosság

A program segítségével különösen részletes képet kaphatunk az ideális hőmérséklet eléréséhez szükséges energiafogyasztásról. Ezeket az adatokat összevetjük a németországi kutatóközpont információival, olyan előrejelzési modellt alkotva, amellyel válaszolni tudunk a Warmup rendszerek működési költségeire és a lehetséges megtakarításokra vonatkozó legfontosabb kérdésekre. Ilyenek például: “Mennyibe fog kerülni egy új építésű ház fűtése?”, és “Mennyit takaríthatok meg, ha a hagyományos radiátorok helyett a Warmup padlófűtést választom?”.

warmup testing undefloor heating