HomeElektromos padlófűtésBeszerelés

A padlófűtő rendszer beépítése

A padlófűtést felújítás közben, illetve új építésű ingatlanoknál is be lehet szereltetni. Íme néhány jó tanács a gyorsabb és egyszerűbb telepítésért.

Hogyan kell beépíteni egy padlófűtő rendszert?

A padlófűtést egy megfelelően képzett szakember, vagy professzionális szerelő telepíti. A beépítés tényleges módja a fűtőrendszer típusától függ, ezért a munka megkezdése előtt alaposan el kell olvasni a használati utasítást. Az elektromos rendszer bekötését, beleértve a vezetékeket és a termosztátot, kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti el.

Telepítési videók

A Warmup oktató videóiban további tanácsokat talál a padlófűtő rendszerek telepítéséhez. Ezek a videók csak tájékoztató jellegűek, ezért kérjük, használja a teljes telepítési útmutatót.

Telepítési garancia

Vállalatunk a piacon elsőként kínált SafetyNet™ telepítési garanciát a fűtőszálakra. Ha a fűtőrendszer a telepítés közben károsodik, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég, ha felveszi velünk a kapcsolatot.

Kézikönyvek és utasítások

Termékeink telepítési útmutatóit és műszaki adatait letöltheti a termékdokumentáió oldalról. Akár elektromos padlófűtő rendszerről, termosztátról, vagy egyéb Warmup termékről van szó, ne felejtse el alaposan elolvasni a használati utasítást.