HomeTermosztátok

Termosztátok és fűtésvezérlő rendszerek

A megfelelő vezérlőrendszer kiválasztása rendkívül fontos a fűtőrendszer lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb működése érdekében. Az optimális fűtési teljesítmény érdekében a Warmup vezérlő termosztátok széles választékát kínálja, az egyszerű kézi termosztátoktól a legkorszerűbb, távirányítható intelligens termosztátokig.

Árajánlat kérése ❯

Töltse ki az űrlapot és készítünk önnek egy ingyenes árajánlatot.

Viszonteladó keresése ❯

Forgalmazót vagy kivitelezőt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a projekthez legközelebbi üzlet vagy elérhető kivitelező választásában.

A Warmup termosztátok kategóriái

Több mint 20 év innovációval és szakértelemmel a Warmup padlófűtésvezérlő termosztátjai a lehető legjobb megoldást kínálják fűtőrendszerei kezelésére.

Az egyszerű, tárcsás fali termosztátoktól a fejlett technológiával készült, intelligens vezérlőrendszerekig számos terméket kínálunk, melyek minden igényt kielégítenek. Ne pazarolja tovább az energiát, és takarítson meg minden eddiginél többet a Warmup padlófűtés termosztátjaival.

INTELLIGENSTERMOSZTÁTOK

Intelligens termosztátok

A Warmup automatikus, vezeték nélküli kommunikációval és vezérlő alkalmazásokkal felszerelt intelligens termosztátjai kínálatunk legkorszerűbb termékei.

PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁTOK

Programozható termosztátok

A Warmup programozható termosztátjai egyszerűbbek az intelligens termosztátoknál, azonban lehetővé teszik a fűtőrendszer programozását és személyre szabását.

KÉZITERMOSZTÁTOK

Kézi termosztátok

A tárcsás termosztátoknál is egyszerűbb opcióként kézi termosztátok széles választékát kínáljuk. Egyszerű használat – csak forgassa el a tárcsát a hőfok beállításához.

Padlófűtés termosztátjaink teljes kínálata

Tudja, melyik termosztáttípus felel meg legjobban a fűtőrendszerének? Lentebb bemutatjuk a Warmup teljes padlófűtés vezérlő rendszereinek teljes kínálatát.

A 6iE megtanulja, hogy a lakástulajdonos hogyan használja a fűtést és az egyedi módokat ahogy a ház reagál.

Termék megtekintés
A Warmup Element WiFi termosztátját az egyszerűség és a stílusos funkcionalitás jegyében tervezték.
Termék megtekintés

A TEMPO termosztál lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerűen és gyorsan beállítsa az időpontot amikor fűteni szeretne.

Termék megtekintés

Nem szükséges programozás, a MSTAT egyszerűen lehetővé teszi, hogy mindig kívánt hőmérsékletű legyen a helyiség.

Termék megtekintés

Termosztát vásárlási útmutató

Nem biztos benne, melyik az Ön számára legmegfelelőbb padlófűtés termosztát? Olvassa el vásárlási útmutatónkat, melyben részletesen leírjuk, mely Warmup termosztátok a legalkalmasabbak adott fűtési rendszereknél.

Vásárlási útmutató