HomeTermosztátokMyHeating alkalmazás

MyHeating alkalmazás

Hogy a lehető legjobban kihasználja 4iE WiFi termosztátja funkcióit, töltse le a MyHeating alkalmazást. A MyHeating alkalmazás számos egyedi funkciót tesz elérhetővé, köztük a SmartGeo™ technológiát, a fogyasztási adatok és költségek nyomon követését, személyre szabhatósági beállításokat, és távirányítást. Az alkalmazás iOS és Android készülékeken is használható, a MyWarmup online felhasználói fiók pedig böngészőkön is kínál bizonyos funkciókat.

MyHeating alkalmazás

Az ingyenes MyHeating alkalmazás egyszerű és felhasználóbarát

A MyHeating alkalmazás segítségével okostelefonjával is irányíthatja a fűtést. A beépített SmartGeo technológia automatikusan, mindenféle beavatkozás nélkül irányítja a fűtést – optimalizálva az energiafogyasztást, és újabb terhet véve le a válláról.

A SmartGeo funkció helyett azonban a MyHeating alkalmazással is beprogramozhatja a termosztátot. A Warmup készülékek programozása a Natural Language Programming™ technológiának köszönhetően gyors és felhasználóbarát.

Natural Language Programming

A Natural Language Programming rendszer egyszerű, mindennapos kifejezésekkel könnyíti meg a készülék használatát. Ilyenek például: “Mikor szokott felkelni?”

fűtésvezérlő rendszerek iphone

Két vezérlési üzemmód

Warmup MyHeating alkalmazás iOS és Android készülékekhez
Az ingyenes MyHeating alkalmazás iOS és Android okostelefonokon is használható, és mind a SmartGeo funkcióhoz, mind a közvetlen vezérléshez hozzáférést ad.

my.warmup.com asztali számítógépekhez, laptopokhoz, és böngészőkhöz
A my.warmup.com oldalon létrehozott fiókjábal bármely számítógépes vagy telefonos böngészővel is irányíthatja otthona fűtését, illetve megtekintheti a fogyasztási adatokat.

Hogyan segít a spórolásban a MyHeating alkalmazás?

A Warmup MyHeating alkalmazása folyamatosan kommunikál az intelligens termosztáttal. A legtöbb ember egész nap magánál tartja a telefonját, így az alkalmazás képes megjegyezni a napi rutinjaikat a beépített helymeghatározó szolgáltatással (a tulajdonos pontos helyének felfedése nélkül). Néhány hét használat után a MyHeating alkalmazás részletesen isermni fogja a felhasználó napirendjét. A begyűjtött adatok alapján a készülék optimalizálja a fűtés időzítését, hogy a rendszer kevesebb energiát használjon.

fűtésvezérlő rendszerek ipad

Korszerű vezérlés

A MyHeating alkalamzás SmartGeo funkciója megjegyzi a lakás felfűtéséhez és lehűléséhez szükséges időt a hatékonyabb működés érdekében, Így az energiafelhasználás akár 25%-kal is csökkenthető.

SmartGeo

A SmartGeo a Warmup saját fejlesztésű, egyedülálló technológiája, amely egy fejlett algoritmus segítségével állapítja meg a leghatékonyabb fűtési beállításokat. A funkció automatikusan megtanulja a felhasználó napirendjét és nyomon követi tartózkodási helyét, hogy a fűtés csak akkor kapcsoljon be, amikor a felhasználó már hazafelé tart. Mindehhez pedig nincs szükség bonyolult programokra.

A SmartGeo fejlettebb megoldást kínál, mint szinte bármely más fűtésvezérlő szoftver.

  • A tartózkodásérzékelő technológiával szemben, amely csak akkor kapcsolja be a fűtést, amikor a felhasználó hazaért, a SmartGeo már érkezés előtt felfűti a lakást.
  • A Geo-Fencing technológia csak akkor állítja át a fűtést, ha a felhasználó elhagyja a lakást, vagy hazaérkezik, ami jelentős energiaveszteséggel jár.

A helymeghatározó technológiának és a napirend rögzítésének köszönhetően a SmartGeo a lehető legoptimálisabban állítja be a fűtést, teljesen automatikusan.

A SmartGeo az okostelefononk beépített helymeghatározó szolgáltatását használja, és a felhasználó napirendjét is képes megtanulni. Más rendszerekkel ellentétben mindig csak akkor fűti fel a lakást, ha szükség van rá, és még akkor is kényelmes hőmérsékletet biztosít, ha váratlanul érkezik haza. Emellett ez a rendszer minden versenytársánál hatékonyabb, ha a felhasználó hosszabb időre hagyja el otthonát, például munkanapokon.

A netbankokhoz mérhető biztonság

Komolyan vesszük a biztonságot. Felhasználóink adatait ezért a netbankokra vonatkozó szabványoknak megfelelő védelemmel látjuk el. Ennek megfelelően minden személyes adatot magas szinten titkosítunk. Titkosító szoftvereink a hírszerzésben használt eszközökhöz mérhető szintű védelmet biztosítanak.

Az adatok védelme mellett pedig a SmartGeo soha nem követi a felhasználó pontos helyét – GPS helymeghatározás helyett az eszköz mindössze a lakástól való becsült távolságot követi nyomon.