HomeTámogatásGaranciák

Legjobb garanciák

Piacvezető garanciát kínálunk minden termékünkre. Több mint 25 éves tapasztalatunkkal bízunk kutatásaink eredményeiben és termékeink minőségében, ezért számos padlófűtő rendszerünk életre szóló garanciával kapható.

Tisztában vagyunk vele, hogy a beépítés során előfordulhatnak hibák; ezért SafetyNet telepítési garanciát is kínálunk. Ez a fűtőrendszer telepítés közbeni váratlan károsodása esetén érvényesíthető. Ha a rendszer telepítés közben károsodik, díjmentesen kicseréljük.

Warmup garanciák

Termékeink kedvező garanciái kiterjedt kutatási és fejlesztési tevékenységeinknek, ISO 9001 szabvány szerinti minőség-ellenőrzési eljárásainknak, illetve számos, szabályozó intézmények által előírt tesztnek köszönhetőek.  Nem minden garancia egyenlő. Mielőtt a vásárlás mellett döntene, alaposan ellenőrizze a gyártó jótállási feltételeit. A Warmup garanciák igazolt, stabil pénzügyi háttéren és 25 éves kereskedelmi tapasztalaton alapszanak.

A garancia érvényességi ideje

A garancia minden, 30 napon belül regisztrált és megfelelően képzett szerelő által, az építkezésekre vonatkozó rendelkezések betartásával telepített Warmup termékre vonatkozik. További információért kérjük, olvassa el általános feltételeinket.

Minden Warmup termosztát, vezérlőrendszer és érzékelő 3 éves garanciával rendelkezik.

DWS fűtőkábel – Élettartam garancia

SPM fűtőszőnyeg – Élettartam garancia

DCM-PRO rendszer – Élettartam garancia

PVC fűtőszőnyeg – 10 év garancia

WIS fűtőkábel – Élettartam garancia

WLFH fűtőfólia – 15 év garancia

Elettartam Garancia     15 ev garancia     10 ev garancia

A Warmup szigetelő lemezekre 5 éves garancia vonatkozik.

5 ev garancia

SafetyNet™ telepítési garancia

Vállalatunk a piacon elsőként kínált SafetyNet™ telepítési garanciát a fűtőszálakra.

Ha a rendszer a telepítés közben, a padlóburkolat lefektetése előtt károsodik, díjmentesen kicseréljük. A SafetyNet™ telepítési garancia nem érvényes semmilyen egyéb károsodásra, nem rendeltetésszerű használatra, illetve a nem megfelelő ragasztóanyag vagy alapzat miatti helytelen telepítésre. Az ingyenes csere ügyfelenként vagy szerelőnként csak egyszer vehető igénybe. A cseregarancia érvényesítéséhez a vásárlást követő 30 napon belül vegye felvelünk a kapcsolatot.