HomeElektromos padlófűtésFürdőszobai tartozékokTükör páramentesítők

Tükör páramentesítők

A Warmup tükör páramentesítői lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tiszta képet kapjanak a fürdőszobai tükröktől és a fürdőszobát luxus funkciókkal látják el.

Tükör páramentesítők
Fürdőszoba kollekció

Páramentes fürdőszobai tükör

Minden fürdőszobába kell tükör – a tükör pedig bepárásodik. A Warmup tükör-páramentesítők tökéletes megoldást kínálnak erre a problémára és megszokott tükörből fűtött fürdőszobai tükröt csinálnak.

A páramentesítő mindössze egy vékony, a tükör hátulja és a fal között elhelyezkedő filmréteg. A Warmup tükör-páramentesítők segítségével biztosítható, hogy senki nem találja magát abban a helyzetben, hogy a bepárásodott tükröt letörlés helyett csak elmaszatolja.

páramentes fürdőszobai tükör

Legfontosabb előnyök

N

Kényelmes beszerelés

Öntapadó a kényelmes telepítéshez közvetlenül a tükör hátuljára

N

Diszkrét rejtett kábelkészlet

Automatikus működés ha a világítás be van kapcsolva

N

Gyors felmelegedés és energia hatékony működés

Csupán annyit fogyaszt mint egy lámpa izzó

Telepítés

A Warmup páramentesítői könnyen felhelyezhetők. A rendszer egy öntapadó filmből áll, ami közvetlenül a tükör hátuljára ragasztható. A páramentesítőt közvetlenül a helyiség meglévő elektromos áramköréhez csatlakoztathatja, ami így automatikusan működik, ha felkapcsolják a fürdőszobai lámpát, vagy a fő áramközbe épített külön kapcsolón keresztül is használható.

Kialakítások

A páramentesítők három alakban készülnek, így a legtöbb tükörhöz megfelelőek: kerek, négyzet és négyszög. Ha a tükör különösen nagy, használhat együtt két páramentesítőt is, amiket a tükör hátuljára ragaszt – így bármelyik tükörből lehet fűtött fürdőszobai tükör.

Biztonság

A Warmup tükör-páramentesítők nedvesség-, rezgés-, rázkódás-, por- és kopásállók, így nem kell aggódnia afelől, hogy biztonságos-e őket vizes helyiségben alkalmazni.

Működési feszültség 230 V AC ±15%, 50 Hz
IP érték IP57
Bekötő vezeték hossz 1m
Vezérlés A világításhoz csatlakoztatva
Tanúsítványok és jelölések   accreditations-CE
Típus Méretek (mm) Teljesítmény (W)
WMD1 400 x 450 70
WMD2 600 (körlevél) 55
WMD3 290 x 290 27
WMD4 600 x 1100 132