HomeTámogatásSzolgáltatások

A legjobb szolgáltatások

Műszaki támogatás

Lakástulajdonosoknak, szerelőknek, műszaki szakértőknek, viszonteladóknak, és a Warmup minden egyéb ügyfelének folyamatos műszaki támogatást kínálunk az év minden napján. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Csapatunk képzett szakértőkből áll, akik jól ismerik a padlófűtő- és vezérlő rendszerek működését.

Warmup london office

Minden nap elérhető

N

Telepítés előtt

A kialakítással, a termékek kiválasztásával és műszaki kérdésekkel, például üzemi költségekkel kapcsolatban forduljon hozzánk.

N

Telepítés közben

A beépítés helyén, a telepítés közben felmerülő problémákban is állunk rendelkezésére.

N

Telepítés után

Szintén segítséget nyújtunk az üzembe helyezéssel, a termosztát programozásával, és a Warmup rendszerek működésével kapcsolatos problémák megoldásában.

Helyszíni műszaki támogatás

Ha bármilyen problémája van, lépjen kapcsolatba velünk, és a lehető leghamarabb segítünk megoldást találni. Ha a telefonos támogatás nem oldja meg a problémát, szerelőcsapatunk helyszíni ellenőrzést is vállal.

Warmup in-house services

Házon belüli tervező részleg

Cégünk képesített CAD dizájnereket és projektvezetőket foglalkoztat, akik a projekt részletei alapján részletes árajánlatokat és tervrajzokat készítenek. Tervezőink a rendszer teljes alaprajzát elkészítik a helyiségek leghatékonyabb fűtéséhez. Szakértőink számos hasznos tanácsot tudnak adni az alapzatokkal, rögzítési módszerekkel és a rendszerekkel kompaitiblis padlóburkolatokkal kapcsolatosan is.

Warmup in-house services