HomeTermosztátok6iE WiFi termosztát

6iE WiFi termosztát

6iE WiFi termosztát

A 6iE WiFi termosztát fejlett technológiával rendelkezik, hogy maximalizálja a padlófűtési rendszer energiahatékonyságát, segítve az energiaszámlák csökkentését. Az elektromos és a hidraulikus padlófűtési rendszereknél egyaránt alkalmazott 6iE nem igényel programozást, és a legújabb technológiákat alkalmazza a kívánt hőmérséklet biztosításához, a megfelelő időben.

6iE WiFi termosztát

6iE fűtésvezérlő funkciók

A 6iE egy okostelefon érintőképernyővel ellátott termosztát, amely könnyedén vezérelhető. Fekete és fehér színben kapható, ultravékony kivitelben (a faltól 16 mm), megfelelő a klasszikus kortárs vagy egyszerű, modern otthonokban is. Személyre szabható a fényképes háttérnek köszönhetően.

A beállítás pillanatok alatt megtörténik, egyszerűen be kell olvasnia a 6iE-n megjelenő QR-kódot a MyHeating alkalmazás segítségével, és automatikusan csatlakozik a WiFi hálózathoz.

A 6iE működik a MyHeating alkalmazás összes energiatakarékos funkciójával, például a SmartGeo-val. A SmartGeo egy egyedülálló technológia, amely a MyHeating alkalmazásba van beépítve, és fejlett algoritmust használ az egyes házak leghatékonyabb fűtésbeállításainak megértéséhez.

Automatikusan dolgozik, és az okostelefonnal történő háttérkommunikáció révén megtanulja a napi rutinokat és a tartózkodási helyet, és távollétében csökkenti a hőmérsékletet, és csak a megfelelő időben növeli az ideális kényelmi hőmérsékletet, hogy energiát és pénzt takarítson meg.

 

 

 

6iE fűtésvezérlő funkciók

MyHeating applikáció

A 6iE és a MyHeating alkalmazáson belüli SmartGeo technológia automatikusan vezérli a fűtési rendszert azzal, hogy tudja, milyen messze van a felhasználó otthonától, és időben felmelegíti azt az érkezés előtt. Ez megakadályozza az energiapazarlást és spórolhat az energiaszámlákon.

Tudjon meg többet a MyHeating-ről itt >

Érintőképernyő

A padlófűtés vezérlőjén található okostelefon érintőképernyővel ellátott 6iE WiFi termosztát valóban könnyű kezelhetőséget kínál – egyszerűen görgessen és a csúszkán állítsa be az ideális hőmérsékletet.

 

IFTTT-kapcsolat

A 6iE termosztát más intelligens eszközökkel is kompatibilis az IFTTT platformon keresztül, lehetővé téve például a WiFi vezérlő és az Amazon Alexa közötti kommunikációt.

Itt tekintheti meg alkalmazásainkat >

Soha ne érkezzen haza hideg házba és ne fizessen felesleges energia számlát.

Mindig a megfelelő hőmérsékleten

A SmartGeo™ technológia biztosítja, hogy az otthona automatikusan meleg legyen, amikor megérkezik, és távollétében is hatékonyan működjön.

Időjárás alapú “korai indítás”

Fejlett korai indítási funkció, amely a helyi időjárás-előrejelzéssel együttműködve aktiválja a fűtést a megfelelő időben, a kinti körülményeknek megfelelően.

Könnyű kezelhetőség

A 6iE fűtésvezérlők egyszerűen használhatók és nem igényelnek programozást. A beállítás néhány egyszerű lépésben elvégezhető.

warmup 6iE smart underfloor heating
Működési feszültség 230 V AC ±15%, 50 Hz
Max. terhelhetőség 16 A (~3680 W)
Max környezeti hőmérséklet 40 ºC
Méretek 115 x 90 x 16 mm
Kijelző mérete 3,5 inch
Érzékelők levegő és padló 
Érzékelő típusa NTC10k (3 m hossz)
Mély villamos kötődoboz 50 mm mély villamos kötődoboz ajánlott (35 mm minimum)
IP besorolás IP33
Er-P osztály IV
Tanúsítványok és jelölések BEAB és CE jelöléssel
Garancia 12 év garancia Warmup fűtőrendszerrel együtt telepítve (3 év más rendszerek esetén)
A 6iE folyamatos 230V áramellátást igényel
Kompatibilis elektromos és vizes padlófűtés rendszerekkel
Kompatibilis a 230V bemenetű gázkazánokkal
Alacsony feszültségű vagy feszültségmentes rendszereknél kontaktort kell használni