HomeTámogatásTanúsítványok

Tanúsítványok és jelzések

A Warmup termékek megfelelnek az EU rendelkezéseknek, rendelkeznek CE jelzéssel, illetve számos független intézmény elemzései alapján kapott minőségi tanúsítványokkal.

Termékeink tanúsítványai

Európai kínálatunk tanúsítványai: BEAB és FIMKO. Cégünk emellett a BEAMA és a TTA tagja, és BSI ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A BEAMA az Egyesült Királyságban és Európa-szerte az elektrotechnikai iparág egyik vezető szervezete. A Warmup tagsága ebben a független, vezető tudásközösségben és fórumon kiváló bizonyítéka cégünk megbízhatóságának.

A TTA (The Tile Association) az Egyesült Királyság falburkoló- és csempéző iparágá képviselő szervezet. Tagságunkkal szeretnénk bizonyítani, hogy megbízható márkát kínálunk, és rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkiválóbb termékeke és szolgáltatásokat nyújtsuk.

BEAB Approved

Intertek BEAB tanúsítvány

BEAB Approved

Az Intertek BEAB tanúsítványa egy európai biztonsági jelzés, melyet számos vezető elektronikai gyártó cég a CE jelölés kiegészítéseként fogad el, és amely igazolja az alacsony feszültségű eszközökre vonatkozó irányelv (LVD) betartását.

A BEAB tanúsítványa bizonyítja, hogy az Intertek ellenőrizte és jóváhagyta termékeink biztonságát, illetve hogy a termékek egy, az iparágban elfogadott módszerek szerint ellenőrzött üzemből származnak.

Minden Warmup termosztát, fűtőszőnyeg, fűtőfólia és DCM-PRO rendszerünk rendelkezik BEAB tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy termékeink hosszú évek után is megbízhatóan és biztonságosan fognak működni.

BEAB

BEAB alkatrésztanúsítvány

BEAB

A BEAB alkatrésztanúsítvány egy elektromos biztonsági jelzés, mely igazolja, hogy az Egyesült Királyság vezető független ellenőrző intézménye, a BEAB a legszigorúbb európai és nemzetközi szabványoknak megfelelően ellenőrizte termékeinket.

A Warmup DWS fűtőkábelei szintén rendelkeznek a BEAB alkatrésztanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy a termék megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak, és megbízható teljesítményt nyújt.

BEAB Approved factory

BEAB gyártási tanúsítvány

BEAB Approved factory

A BEAB gyártási tanúsítvány igazolja, hogy a BEAB ellenőrzései alapján az üzem megfelel a legszigorúbb gyártási és biztonsági szabványoknak, melyeket rendszeresen ellenőriznek. A Warmup termékek kiemelkedő minőségüknek és biztonságuknak köszönhetően teljes mértékben megbízhatóak.

FI CERTIFIED

FIMKO jelzés

FI CERTIFIED

A FIMKO tanúsítványa segít a gyártóknak fenntartani termékeik és szolgáltatásaik minőségét.

A WIS fűtőkábel és a hóleolvasztó kábelek, beleértve az önszabályozó kábeleket, mind rendelkeznek a FIMKO jelöléssel. Kültéri fűtőrendszereinktől is számíthat a biztonságos, megbízható teljesítményre és a hosszú élettartamra.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

A BSI az ISO 9001 szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal látta el a Warmup termékeit: A minőség-ellenőrzési rendszerek legfrissebb, 2015-ben kiadott követelményei szerint. Az ISO 9001: 2015 szabványa minőség-ellenőrzési rendszerek követelményeit határozza meg a következő alapelvek szerint; az ügyfelek igényeinek kielégítése, a felsővezetés részvétele a kockázatok részletes elemzése alapján történő döntéshozatalban, valamint a folyamatos fejlesztés elve.

Ez a tanúsítvány igazolja, hogy termékeink megtervezésénél, fejlesztésénél és telepítésénél egyaránt szigorú minőség-ellenőrzési rendszert tartunk fent. A megfelelő eljárások betartásával hatékonyabb megoldásokat kínálhatunk ügyfeleinknek.

RIBA - CPD

RIBA tanúsítványos CPD szolgáltató

A Warmup a RIBA CPD szolgáltatói hálózat tagja. A RIBA CPD programját építészek és egyéb építkezési szakembere számára fejlesztették ki fő készségeik és ismereteik szinten tartásához és fejlesztéséhez.

RIBA - CPD

CIBSE tanúsítványos CPD szolgáltató

RIBA - CPD

A Warmup a CIBSE CPD szolgáltatói testület tagja. A CIBSE egy professzionális szolgáltatókból álló intézménye, mely világszerte 100 országból összesen több mint 21 000 tagot számlál.