HomeElektromos padlófűtésFűtőkábelek

Fűtőkábelek

A Warmup fűtükábelei megfelelőek új épületekhez és felújításhoz egyaránt, a közvetlen fűtéstől a nagyobb hőtehetetlenségű rendszerekig.

A Warmup WIS fűtőkábel bármilyen padlóburkolattal borítható, és kiválóan alkalmas bármilyen méretű esztrich padlóba történő beépítésre.

Termék megtekintés

A DCM-PRO a leggyorsabb megoldás minden területen, elektromos padlófűtés telepítése percek alatt kevesebb csemperagasztó felhasználásával.

Termék megtekintés

A fürdőszobákhoz ideális, a DWS fűtőkábel kicsi és szabálytalan alakú, kerámia és kőburkolatú felületekbe történő beépítésre alkalmas.

Termék megtekintés
Elektromos padlófűtés

Előnyök

Gyors telepíthetőség

Egyszerű csatlakoztatás

Rendszerek minden padlótípushoz

Minden rendszer kétvezetékes, integrált földeléssel a ngyobb biztonság érdekében

Árajánlat kérése ❯

Töltse ki az űrlapot és készítünk önnek egy ingyenes árajánlatot.

Viszonteladó keresése ❯

Forgalmazót vagy kivitelezőt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a projekthez legközelebbi üzlet vagy elérhető kivitelező választásában.

WIS fűtőkábel

Fűtőkábelek

A Warmup fűtőkábeleinek különböző alkalmazási területei vannak. Míg a WIS fűtőkábel olyan rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy beágyazódjon egy esztrichrétegbe, a DCM-Pro rendszer és a DWS fűtőkábel közvetlenül a végső padlóburkolat alá kerülnek.

A WIS fűtőkábel az új épületekben kitűnő választás. Az aljzatbeton hőtárolóként működik és lassan felszabadítja a padlófűtés energiáját.Nagy termikus tehetetlenség áll fenn, így a jól szigetelt lakásokban az olcsóbb éjszakai villamosenergia-díj kihasználható.

A DCM-Pro rendszer innovatív új rendszer a Warmup-tól, amely gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé, időt és költségeket takarít meg. A rendszer megfelel az összes padló típushoz és védi a padlóburkolatot a szezonális változásoktól, ami repedéseket okozhat a padlón.

A DWS fűtőkábel kerámia vagy kőburkolat alá szerelhető. Általában a kis és szabálytalan alakú helyeken használják.

Kapcsolódó termékek

Termosztátok

A megfelelő vezérlőrendszer kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a fűtési rendszer a lehető legjobb módon, hatékonyan és egyszerűen működjön

Termosztátok megtekintése

Szigetelő lapok

A szigetelő lapok használata jelentősen csökkenti a felmelegedési időt és a működési költségeket.

Szigetelés megtekintése