HomeElektromos padlófűtésFűtőszőnyeg

Fűtőszőnyeg

Ideális a felújításokhoz, a fűtőszőnyegek meleget adnak az egész szobában, és teljesen új jelentést adnak a fűtésnek és a kényelemnek.

Elektromos padlófűtés

Előnyök

Rövid felfűtési idő

Ideális felújításokhoz, ahol a padló magassága korlátozott

Gyors telepíthetőség

Egy oldalon csatlakoztatható

Minden padlótípushoz alkalmas rendszerek

Minden rendszer dupla vezetékes beépített földeléssel a megnövelt biztonságért

Árajánlat kérése ❯

Töltse ki az űrlapot és készítünk önnek egy ingyenes árajánlatot.

Viszonteladó keresése ❯

Forgalmazót vagy kivitelezőt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a projekthez legközelebbi üzlet vagy elérhető kivitelező választásában.

Az SPM fűtőszőnyeg (vagy a StickyMat) egy nagyon vékony, 1,8 mm vastagságú fűtőhuzalt tartalmaz, és egyből felragasztható egy rögzítőhálóhoz, amelyet egyszerűen le lehet teríteni a padlóra.

Termék megtekintés

A PVC fűtőszőnyegrendszer ideális a szabályos alakú helységeket tartalmazó építményekhez, ahol a 0,5 méter széles szőnyegeket gyorsan le lehet teríteni párhuzamos csíkokban a padlóra.

Termék megtekintés

A fóliás fűtőrendszert ideális esetben puha padlóburkolatok alá vagy lebegő padlókra telepítik. Fóliás fűtés telepítése esetén nincs szükség esztrichre vagy aljzatkiegyenlítőre.

Termék megtekintés

A Warmup padlófűtési megoldással együtt használva a StickyMat 3D rendszer ideális a fürdőszobában a 360 ° -os melegség megteremtéséhez.

Termék megtekintés
Fűtőszőnyeg

Fűtőszőnyeg

Az elektromos padlófűtés rendszereknél ahol a fűtés a padlóburkolat alatt van rövid felmelegedési időt nyújtanak, nincs szükség órákra a padló felmelegítéséhez és elkerüli a túlfűtésből adódó költségeket. A kerámia burkolatú padlók 5ºC-t emelkednek 10-15 perc alatt míg a laminált parkettáknál ez az idő 20-30 perc.

A felújítás során sokszor nem praktikus eltávolítani a meglévő padlóburkolatot. A fűtőszőnyegek közvetlenül a régi padló tetejére helyezhetők, elkerülve ezzel a régi padló feltörésének és a felületelőkészítés költségeit. Javasoljuk a hőszigetelés használatát, cement bevonatú szigetelőlemezeket (csempék alatt) vagy puha szigeteléseket (laminált parkettához).

A Warmup padlófűtés rendszerek BEAB tanúsítvánnyal rendelkező ultra vékony fűtőszálakat használnak ami nagyon gyors felmelegedést eredményez.

Az SPM és PVC fűtöszönyegek használhatóak kerámia és kő burkolatú helyiségekben. Két teljesítmény fokozatban készül 150W/m² és 200W/m². A nagyobb teljesítményű fűtőszőnyeg jó választás olyan nagy hőveszteségű helyiségeknél mint a télikert vagy a nagy üveg felülettel rendelkező nappali.

A WLFH fűtőfóliát fával vagy laminált parkettával burkolt helyiségekhez fejlesztették, de alkalmas olyan speciális burkolatokhoz is mint a padlószőnyeg vagy a vinyl. A WLFH fűtőrendszere teljesen száraz beszerelést biztosít, nincs szükség betonozásra vagy más ragasztóanyag használatára.

WLFH fűtőfólia

Kapcsolódó termékek

Termosztátok

A megfelelő vezérlőrendszer kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a fűtési rendszer a lehető legjobb módon, hatékonyan és egyszerűen működjön

Termosztátok megtekintése

Szigetelő lapok

A szigetelő lapok használata jelentősen csökkenti a felmelegedési időt és a működési költségeket.

Szigetelés megtekintése