HomeHóolvasztó rendszerek

Hóolvasztó rendszerek

Növelje a biztonságot és a kényelmet azáltal, hogy hóolvasztó megoldásaink széles választékával hómentesen és fagyvédetten tartja a házakat, épületeket, felhajtókat és utakat.

Hóolvasztó rendszerek

Növelje a biztonságot és a kényelmet azáltal, hogy hóolvasztó megoldásaink széles választékával hómentesen és fagyvédetten tartja a házakat, épületeket, felhajtókat és utakat.

Warmup® hóolvasztó rendszerek

Hóolvasztó kábelek széles választékát kínáljuk, amelyek felmelegítik a háztetőket, ereszcsatornákat, felhajtókat és az összes járdát a ház körül, megakadályozva a veszélyes jég és hó felhalmozódását. A Warmup hóolvasztó rendszerekkel és jégmentesítési megoldásokkal nincs szükség a feljárók, lépcsők vagy teraszok lapátolására vagy sózására, csak hagyja, hogy a járda maga végezze el a munkát.

Ideális talajhóolvasztáshoz autóbehajtókon, utakon, lépcsőkön, teraszokon és erkélyeken. Tető- és ereszcsatornákban is használható.

Termékek megtekintése

Ideális tető- és ereszcsatorna-alkalmazásokhoz. Használható csőfagyvédelmi alkalmazásokban is.

Termékek megtekintése

Ideális a csövek fagyás elleni védelmére. Műanyag és fémcsövekben egyaránt használható.

Termékek megtekintése

Hőmérséklet-szabályozók és érzékelők a hóolvasztó rendszerek energiahatékonyságának maximalizálása érdekében. Ideális talaj-, tető- és ereszcsatorna-alkalmazásokhoz.

Termékek megtekintése

Hóolvasztási és jégmentesítési alkalmazások

A Warmup hóolvasztó és jégtelenítő kábelek különböző alkalmazási területeket fednek le. Hóolvasztó kábeleket kínálunk, amelyek felmelegítik a felhajtókat, utakat, lépcsőket, teraszokat, tetőket, ereszcsatornákat és vízvezetékeket, megakadályozva a veszélyes jég, fagy és hó felhalmozódását.

Fűtött autóbeállók

Télen a hó és a jég veszélyezteti a biztonságot, és komoly problémát jelent, amely csúszásveszélyt jelenthet mind az emberek, mind a járművek számára. Kerülje el az otthoni járdák tisztítására fordított időt, ha hóolvasztó kábeleink automatikusan elvégzik a munkát.

Bővebben >

Tető és ereszcsatorna jégtelenítés

A tetők és az ereszcsatornák súlyosan károsodhatnak a jég felhalmozódása miatt. Ezek a problémák elkerülhetők a Warmup tető jégtelenítő megoldásainak használatával.

Bővebben >

Cső fagyvédelmi kábel

Nagyon hideg körülmények között a hőszigetelés önmagában nem képes teljes mértékben megvédeni a csöveket a fagyástól. A Warmup fagyvédelmi rendszerek megvédik a vízvezetékeket, tűzoltóvezetékeket, sprinklerrendszereket és szennyvízcsöveket a fagyástól a kemény téli körülmények között.

Bővebben >

A hóolvadás- és fagyvédelmi rendszer előnyei a következők

Z

Költségmegtakarítás

A rendszerek hosszú távon költséghatékonyabbak, mint a folyamatos sózás és eltávolítás, és a burkolat élettartamának meghosszabbításával csökkentik a hulladék mennyiségét.

Z

Hozzáadott érték

A Warmup hóolvasztó vagy fagyvédelmi rendszer meghosszabbíthatja a tetők, csövek és járdák élettartamát, mivel kiküszöböli a kemény sók és vegyszerek használatát, valamint a hóeltakarító eszközök okozta károkat.

Z

Bölcs befektetés

A Warmup hóolvasztó rendszer telepítése kiváló befektetés és hosszú távú megoldás a járdák, tetők és csövek hó- és jégmentesítésére, ezáltal növelve az ingatlan értékét.

Z

Nincs szükség gépészeti helyiségre

Nincs szükség arra, hogy helyet vagy szobát különítsen el otthonában/garázsában a berendezés számára. A rendszer egy kis falra szerelt hőmérséklet-szabályozót és egy járdára/tetőre szerelt érzékelőt használ.

Z

Energiahatékonyság

A hóolvasztó rendszerek egy automatikus aktiváló berendezéssel (hőmérséklet-szabályozókkal) együtt működnek, amely akkor kapcsolja be a rendszert, amikor csapadékot és fagypont alatti hőmérsékletet érzékel. Ezek a szabályozók biztosítják, hogy a rendszer csak a hasznos időszakokban legyen aktív, és csökkentik a pazarló energiafogyasztást.

Fűtött autóbeállók, lépcsők és teraszok

A havas tél fájdalmat okozhat, különösen akkor, ha folyamatosan lapátolni és sózni kell a felhajtókat, teraszokat, sétányokat vagy lépcsőket. A Warmup hóolvasztó rendszerekkel kényelmesen érezheti magát bent, és hagyja, hogy a járda automatikusan elvégezze a munkát.

Fűtőkábelek széles választékát kínáljuk, amelyek hó- és jégmentesen tartják a ház körüli járdát. A rendszer két változatban érhető el, az egyik aszfalthoz, a másik pedig a betonhoz és a járólapokhoz.

Tető és ereszcsatorna jégtelenítés

A tető és az ereszcsatornák súlyosan károsodhatnak a jégképződés miatt. Jéggátak és jégcsapok akkor keletkeznek, amikor a tetőn felgyülemlett hó elolvad és újra megfagy az eresznél és a völgyeknél az esti órákban. Ahogy a ciklus folytatódik, és a jéggát tovább növekszik, ez megakadályozza, hogy az olvadt víz megfelelően lefolyjon a tetőről. Végül jégcsapok kezdenek képződni, amelyek szerkezeti károkat és biztonsági problémákat is okozhatnak.

A Warmup olyan tető- és ereszcsatorna-jégtelenítő rendszereket kínál, amelyek ereszcsatorna-védelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni a jégtorlaszok és jégcsapok kialakulását a lakóépületeken. A tető- és ereszcsatorna-fűtőkábelek folyamatos utat biztosítanak a tető hóolvadékának a tetőről az ereszcsatornán és a lefolyócsövön keresztül történő lefolyásához. Két különböző kábel használható ebben az alkalmazásban: az állandó teljesítményű hóolvasztó kábel (W25SM) és az önszabályozó kábel (W20SR).

Cső fagyvédelmi kábel

Nagyon hideg körülmények között a hőszigetelés önmagában nem képes teljes mértékben megvédeni a csöveket a fagyástól. A Warmup fagyvédelmi rendszerek megvédik a vízvezetékeket, tűzoltóvezetékeket, sprinklerrendszereket és szennyvízcsöveket a fagyástól a kemény téli körülmények között.

Csőfagyvédelmi rendszereinkkel biztosítjuk a csövek fagyás elleni védelmét, még a tavaszi és őszi átmeneti időszakokban is, amikor a hirtelen éjszakai fagy még kárt okozhat. A Warmup csőfagyvédelmi kábeleket a fagyra hajlamos fém- vagy műanyagból készült vízvezetékek védelmére terveztük. Fagyvédelmi kábelkínálatunkban megtalálható a 20 W/m-es önszabályozó kábel (W20SR) és a 10 W/m-es állandó teljesítményű önkorlátozó kábel (W10FP).

Mennyibe kerül a rendszer?

A hóolvasztó rendszer beszerzésének költségei a tényleges rendszer és a telepítés költségei változóak, amelyek a projekt méretétől és terjedelmétől függenek.

Kérjen árajánlatot >

Hol lehet megvásárolni a rendszereket?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, ahol megvásárolhatja termékeinket jóváhagyott viszonteladóinktól. Miután megvásárolta, vegye fel velünk a kapcsolatot a telepítés megszervezése vagy a telepítő megtalálása érdekében.

Keressen egy forgalmazót >

Ki fogja telepíteni a rendszert?

Tudunk ajánlani egy képzett villanyszerelőt termékeink beszereléséhez. Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást, garanciát és támogatást nyújtsuk a beszerelési folyamathoz.

Keressen egy telepítőt >