a szigetelés következő generációja

Az új padlófűtési rendszerhez szigetelés beépítése fontos az energiahatékonyság maximalizálásához. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy a Warmup Ultralight padlófűtési lapja az eddigi legfejlettebb szigetelési megoldásunk. Megbeszéljük:

  • Miért fontos a szigetelés a padlófűtésnél
  • Az Ultralight 4 az 1-ben előnyei
  • Hogyan segíthet az Ultralight szigetelőlemez a költségmegtakarításban?
  • Telepítési tippek az Ultralighthoz
  • A padlófűtési rendszer reagálóképességének javítása az Ultralight segítségével

A padlófűtési rendszer reagálóképességének javítása az Ultralight segítségével

padlófűtés telepítésekor mindig ajánlott a szigetelés, mivel nagymértékben javítja a fűtési rendszer teljesítményét, elősegíti a gyorsabb felfűtési időt és csökkenti a hőveszteséget. A jó minőségű szigetelés megakadályozza, hogy a padlófűtés által termelt hő lefelé távozzon, így a meleg a helyiségben marad, és ezzel a fokozott hatékonysággal a szigetelés az üzemeltetési költségek megtakarításában is segíthet.

Az Ultralight tökéletes szigetelési megoldás az elektromos padlófűtési rendszerekhez, mivel a padlófűtés szigetelésének tipikus előnyei mellett fejlett, hőterjedési és tehermentesítési technológiával, valamint zajcsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A Warmup Ultralight szigetelőlemez 4 az 1-ben előnyei

Az Ultralight lapot úgy tervezték, hogy négy fő előnyre összpontosítson: szigetelés, hőterjedés, tehermentesítés és hangszigetelés. Többrétegű kialakítással készült, amely alumíniumot, nem szőtt vlies-t és PEF szigetelést tartalmaz, és 50%-kal egyenletesebb fűtést és 30%-kal gyorsabb felfűtési időt biztosít, mint a hagyományos szigetelőlemezek.

Szigetelés

Az Ultralight kiváló minőségű PEF szigeteléssel készült, amely akár 76 perccel is csökkentheti az elektromos padlófűtés felfűtési idejét, miközben 69%-kal csökkenti az energiafelhasználást.

Leválasztás

Az aljzat oldalirányú mozgása miatt (amelyet jellemzően a környezeti hőmérsékletváltozások okoznak) a kő és a csempézett padlóburkolatok idővel megrepedhetnek. Az Ultralight tábla innovatív vlies tehermentesítő réteggel rendelkezik, amely segít megvédeni a csempe és a fuga repedését ettől a mozgástól.

Hőterjedés

Az Ultralight lap többrétegű kialakítása egy alumínium diffúzorréteget is alkalmaz, amely a padlófűtés által termelt hőt felfelé veri vissza, és egyenletesen teríti el a padlóban. Ez a technológia garantálja, hogy a lakás az ideális hőmérsékletig fűthető, és nem lesznek meleg vagy hideg pontok.

Hangszigetelés

Az Ultralight hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az otthonban nagyobb nyugalom és csend uralkodik. Az Ultralight akusztikai teljesítménye összehasonlítható az olyan speciális akusztikai termékekkel, mint a gumi és a parafa, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a szigetelő, hőterjesztő vagy tehermentesítő tulajdonságai tekintetében.

Ultrakönnyű és megtakarítás az üzemeltetési költségekben

A padlófűtés alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiája alacsonyabb hosszú távú üzemeltetési költségeket kínál a hagyományos fűtési rendszerekhez képest, és az Ultralight használatával a rendszer teljesítményének növelésével ez a költségmegtakarítás maximalizálható.

Több megtakarítás érhető el, ha a padlófűtési rendszert intelligens termosztáttal szabályozza, így biztosítva a legoptimálisabb működést. A Warmup 6iE WiFi termosztátja tele van olyan egyedi funkciókkal, mint az automatikus fűtés és a távoli hozzáférés, és akár 25%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé. Az Ultralight fokozza a sugárzó hőhatást, a 100%-os hatékony elektromos fűtés és a Warmup rendszer zónás vezérlésének hatását, így akár 35%-kal is csökkenthető az energiafelhasználás.

Az Ultralight™ szigetelőlemez beépítésének módja 

Az Ultralight szigetelőlemezeket könnyű lefektetni. Könnyűek, ugyanakkor nagyobbak, mint a hagyományos szigetelőlemezek, így a szerelő gyorsabban tudja őket az aljzatra fektetni. Az Ultralight ívekben vagy összetett formákban vágható egy szabványos tapétavágó késsel, és egyedülálló szerkezetüknek köszönhetően pormentesek is – így a telepítés tisztább, mint valaha.

Kövesse ezt a 4 egyszerű lépést a telepítéshez:

  • Tisztítsa meg és szárítsa meg a sík felületet
  • Alapozás oldószermentes alapozóval
  • Simítson ki 1/4″ rugalmas, cementalapú ragasztót
  • Fektesse a deszkákat, lépcsőzetes illesztéssel.

Az Ultralight lemez vastagsága is csak 6 mm, ami azt jelenti, hogy ez a szigetelési megoldás csak nagyon kis mértékben növeli a kész padló magasságát, így ideális a lakásfelújítási projektekhez. Ha egy otthon energiateljesítményének javítására és az energiaszámlák extra megtakarítására törekszik, az Ultralightot telepítését érdemes megfontolni. Kérjen ingyenes árajánlatot még ma.

Warmup árajánlat

A Warmup beltéri és kültéri elektromos fűtési rendszerek széles skáláját kínálja, amelyek kompatibilisek minden padlótípussal és projekttel.

Kérjen árajánlatot