A padlófűtés vezérlése a 6iE WiFi termosztáttal

A padlófűtési rendszer külön termosztáttal történő kezelése egyszerű használatot, nagyobb energiahatékonyságot és egész évben kellemes meleget biztosít. Ebben az útmutatóban végigjárjuk az új 6iE WiFi termosztát számos előnyét. Megtudjuk:

  • Hogyan használja a 6iE a zónázott fűtést a pontos szabályozás érdekében?
  • A fűtési ütemezés és az automatikus fűtés beállításának legegyszerűbb módjai
  • Hogyan javítja az energiahatékonyságot az intelligens termosztát?
  • Mennyit lehet megtakarítani az energiaszámlákon
  • A 6iE kompatibilitása más intelligens eszközökkel

Hogyan állíthatok be egy fűtési programot

Nagyszerű ötlet a 6iE-t úgy beállítani, hogy a fűtési rendszert a felhasználó rutinjainak megfelelően személyre szabja. A 6iE esetében ez olyan egyszerű, mint a rutin részleteinek beírása az intuitív érintőképernyőn, vagy ennek az ütemezésnek a távoli kezelése a Warmup MyHeating alkalmazásból okostelefon segítségével. A MyHeating mobilalkalmazással vagy a MyWarmup online portálon lehetőség van arra, hogy a padlófűtést úgy állítsa be, hogy lekapcsoljon, amikor nincs otthon, vagy egyszerűen csak beállítsa a hőmérsékletet, így biztosítva, hogy az otthon meleg legyen, amikor visszatér.

Automatikus fűtési funkció

Warmup  WiFi termosztátok fejlett technológiát alkalmaznak, beleértve az automatikus fűtési funkciót – ami azt jelenti, hogy az otthon ideális komforthőmérsékleten marad anélkül, hogy szükség esetén fűtési programot kellene beállítani.

A 6iE WiFi termosztát SmartGeo technológiát használ, amely képes rutinokat tanulni, hogy automatikusan beállítsa a tökéletes hőfokot minden igénynek megfelelően. A SmartGeo funkció optimalizálja a fűtési rendszer teljesítményét, és megtakarítást eredményezhet. Az okostelefonnal való háttérkommunikáció segítségével csökkenti a lakás padlófűtésének hőmérsékletét, amikor távol van, és automatikusan megemeli, amikor hazafelé tart.

A 6iE növeli a rendszer energiahatékonyságát?

Miközben mindannyian azon dolgozunk, hogy csökkentsük személyes szén-dioxid-kibocsátásunkat, a távirányítású termosztátokkal ellátott padlófűtési rendszerek használata fantasztikus módja annak, hogy javítsuk otthonunk energiahatékonyságát.

A padlófűtés kevesebb energiát használ, mint a hagyományos fűtési rendszerek, mivel alacsonyabb hőmérsékleten működik, miközben ugyanolyan szintű kényelmet biztosít. Ennek oka, hogy a padlófűtés a sugárzó hőhatást használja ki, amely finoman vezeti a meleget közvetlenül a helyiségben lévő tárgyakba és emberekbe, ahelyett, hogy csak a levegőt melegítené, mint a központi fűtéssel működő radiátorok. Ez drámaian csökkenti az energiapazarlást. A 6iE az automatikus fűtés és a távvezérlés révén továbbfejlesztett energiatakarékossági képességével maximalizálja ezt a meglévő hatékonyságot – akár további 25%-os megtakarítást eredményezhet.

A 6iE csatlakoztatható az Amazon Echo vagy a Google Home készülékhez?

A 6iE termosztát más intelligens otthoni eszközökön keresztül is vezérelhető az IFTTT platform használatával az otthoni automatizáláshoz. Ez a módszer egyszerű megoldást kínál a termosztát kezelésére egy meglévő Alexa, Google Home vagy más internetre csatlakoztatott intelligens hangalapú asszisztens segítségével. A padlófűtési rendszer “zónás” fűtési megközelítése miatt pedig a hangvezérléssel nem az egész lakás, hanem egy adott zóna fűtését lehet működtetni.

A 6iE kompatibilis az épületirányítási rendszerekkel is – így ideális a több fűtési zónát tartalmazó nagyobb projektekbe történő beépítéshez.

Hol lehet megvásárolni a 6iE termosztátot?

A 6iE fűtésszabályozót online vásárolhatja meg árajánlatkérő rendszerünkön keresztül. Próbálja ki még ma, és nézze meg, mennyibe kerül egy alacsony szén-dioxid-kibocsátású fűtési rendszer.

Warmup árajánlat

A Warmup beltéri és kültéri elektromos fűtési rendszerek széles skáláját kínálja, amelyek kompatibilisek minden padlótípussal és projekttel.

Kérjen árajánlatot