HomeTermosztátok+Kit

+Kit intelligens központi fűtéshez

A Warmup +Kit segítségével központi fűtéshez is használható intelligens termosztátot csinálhat a 4iE Smart WiFi készülékből.

+Kit intelligens központi fűtéshez
A Warmup +Kit

A Warmup +Kit

A +Kit a Warmup elismert 4iE Smart WiFi termosztátjaihoz kapható tartozék, mellyel a termosztát nem csak a padlófűtést, hanem központi fűtőrendszereket is képes vezérelni. Ez a tartozék a 4iE minden világszerte elismert előnyét elhozza a központi fűtéses otthonokba is.

A Warmup +Kit mobil, vezeték nélküli funkciókkal egészíti ki a 4iE készüléket – így otthona bármely pontjáról irányíthatja a központi fűtést. A készlet egy bojler vevőegységet, tápadaptert, illetve egy állványt tartalmaz, amellyel bárhol kényelmesen elhelyezheti a termosztátot.

Miért érdemes a 4iE + Kit intelligens termosztátot választani?

A 4iE Smart WiFi termosztát a Warmup legfejlettebb intelligens termosztátja, mely a legkorszerűbb technológiák segítségével növeli a fűtőrendszer hatékonyságát, jelentős megtakarításokat téve lehetővé. A termosztát rendkívül felhasználóbarát a Natural Language Programming™ programozási nyelv használatának köszönhetően, emellett stílusos és elegáns megjelenésű. A termosztát és a Warmup okostelefonos alkalmazásai segítségével jelentős összegeket spórolhat a fűtésszámláján. A MyHeating™ alkalmazás és SmartGeo™ technológiája automatikusan felfűti a lakást, ha Ön éppen otthon van vagy hazafelé tart, ha pedig távol van, a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten működteti a fűtést, energiát és pénzt takarítva meg.

Ismerje meg részletesebben a MyHeating alkalmazást >

Fő funkciók

N

Vezeték nélküli vevőegység

Ez a készülék teszi lehetővé a kommunikációt a bojler és a termosztát között.

N

Intelligens fűtés

Intelligensebb, korszerűbb és takarékosabb központi fűtés.

N

Hatékonyság

A +Kit technológia gyors, hatékony megoldásokat kínál.

A +Kit külön tartozékként vásárolható meg a 4iE termékhez. A 4iE készülék magában padlófűtéshez, a +Kit tartozékkal központi fűtéshez is használható. Ha már rendelkezik 4iE készülékkel, csak a Warmup +Kit tartozékot kell megvásárolnia, hogy készülékét központi fűtéssel is használhassa. Ha bizonyos helyiségek padlófűtéséhez már használ egy 4iE készüléket, a bojler és központi fűtés vezérléséhez egy másik 4iE készülékre és egy +Kit tartozékra lesz szüksége.