Egy nyaraló, apartman vagy egy szabad hálószoba bérbeadása turistáknak egy népszerű módja annak, hogy  némi extra jövedelemhez jusson, és számos olyan platform létezik, amely segíthet a nyaralók és a háztulajdonosok megismertetésében. A vendégek számára a barátságos környezet kialakításakor az egyik legfontosabb szempont a tökéletes fűtési megoldás kiválasztása a kényelmes tartózkodás érdekében. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk, hogy az elektromos padlófűtéses rendszerek milyen nagyszerű ötletet jelentenek a nyaralók számára, és felfedezzük:

  • A padlófűtési rendszer számos előnye a nyaralók, vendégházak számára
  • Mennyire egyszerű a padlófűtés beszerelése
  • Hogyan segíthet az elektromos padlófűtés energiahatékonysága a működési költségek megtakarításában?
  • Az egyszerű módja az elektromos padlófűtés vezérlésének
  • Az elektromos padlófűtés nem igényel karbantartást 

Mitől tökéletes az elektromos padlófűtés a nyaralók számára?

A padlófűtés egy környezetbarát fűtési forma, amely sugárzó hőtechnológiával melegíti fel az otthont az alapoktól, közvetlenül melegítve a térben lévő tárgyakat és embereket, szemben a központi fűtéssel, amely elsősorban csak a levegőt melegíti. Ez a fűtési mód fenntarthatóbb módja a lakás fűtésének. Elektromos padlófűtés kínálatunk sokkal kevesebb energiát igényelnek a komfort hőmérséklet eléréséhez, mint a hagyományos radiátorok – így akár 40%-kal hatékonyabbak.

Elektromos padlófűtési rendszerek ideálisak a nyaralók és a rövid távú nyaralóingatlanok számára, mivel sokoldalú, alacsony költségű fűtési megoldást kínálnak a tulajdonos és a vendégek számára. A központi fűtési rendszerekkel ellentétben e rendszerek gyors felfűtési ideje azt jelenti, hogy a vendégek pontosan az igényeiknek megfelelő időben, energiapazarlás nélkül élvezhetik a pontos meleget. Ez azt jelenti, hogy az elektromos padlófűtési rendszerek tökéletesek az alkalomszerű használatra – így nem kell aggódni a felesleges használat és az előre nem látható költségek miatt, amikor a nyaraló üresen áll.

A rendszerek kétféle formában állnak rendelkezésre: fűtőkábelek vagy fűtőszőnyegek. Mindkét típusú fűtési rendszer alkalmazható új építésű nyaralókban és felújítási projektekben, mivel alacsony kialakításuk nem befolyásolja a padlómagasságot. A legjobb fűtési rendszer kiválasztása egy nyaralóingatlanhoz néhány változótól függ, nevezetesen a helyiség elrendezésétől, padlófelületétől és az aljzat típusától. Kérjen tőlünk árajánlatot, hogy felfedezhesse az ingatlan számára legmegfelelőbb padlófűtési rendszert.

Könnyen telepíthető az elektromos padlófűtés?

Minden Warmup rendszer gyorsan és egyszerűen telepíthető – egyes rendszerek telepítése egy nap alatt elvégezhető. Beépíthetők egy meglévő otthon egyetlen helyiségébe, vagy az egész nyaralóba is telepíthetők.

DCM-PRO rendszer egy olyan elektromos padlófűtési rendszer, amely rövid szerelési időt biztosít a csempézett padlóburkolattal rendelkező helyiségek számára. A szerelő egyszerűen, kézzel illesztheti a DCM-PRO kábelt a kísérő membránba, így biztosítva az optimális fűtési elrendezést a nyaraló számára.

StickyMat rendszer egy népszerű fűtőszőnyeg, amelyet a szabályos alakú helyiségekkel rendelkező ingatlanokba lehet beépíteni, és minden padlótípushoz használható. Az optimális hőteljesítmény érdekében előre méretezett, öntapadós hátlappal ellátott szőnyegekre előre elhelyezett, 1,8 mm-es fűtőszálat tartalmaz – egyszerűen tekerje ki és ragassza az aljzatra.

A padlófűtés telepítésének költsége a projekt igényeitől, a választott rendszertől és a szerelő díjától függ.

Melyek a legjobb fűtésszabályozási lehetőségek?

A termosztátok pontos hőmérséklet-szabályozást biztosítanak a padlófűtési rendszerek számára, így biztosítva a helyiség tökéletes fűtését. A rendszer intelligens termosztáttal történő vezérlése nagyszerű módja a technológia energiahatékonyságának növelésére is, és az alap termosztátokkal szemben akár további 25%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

Az Element WiFi termosztát egyszerű érintőgombokat használ a rendszer pontos vezérléséhez, és elegáns, nem feltűnő kialakítása bármilyen nyaraló berendezéshez illik. Az Element a Warmup MyHeating alkalmazással együttműködve automatikus hőszabályozást biztosít, így a megfelelő hőmérsékletű sugárzó meleget kínálja a megfelelő időben, anélkül, hogy ütemtervet kellene beállítani. Az energiafigyelő funkcióval és az ingatlanon kívülről történő távvezérlés lehetőségével az Element és a Warmup “MyHeating” alkalmazás használata segít csökkenteni az energiapazarlást és jelentős költségmegtakarítást biztosít.

Warmup árajánlat

A Warmup beltéri és kültéri elektromos fűtési rendszerek széles skáláját kínálja, amelyek kompatibilisek minden padlótípussal és projekttel.

Kérjen árajánlatot

Az elektromos padlófűtés használata energiaköltség megtakarítást eredményez?

A padlófűtés sokkal gyorsabban felmelegíti a helyiséget, mint a központi fűtési rendszer, és kevesebb energiát igényel. Ez jelentős megtakarítást eredményezhet az energiafogyasztásban, miközben drámaian csökkenti az ingatlan szén-dioxid-kibocsátását.

A rendszer hatékonyságának javítása és a további megtakarítások érdekében intelligens termosztátot és a hozzá tartozó padlószigetelést kell beszerelni. A padlószigetelés segít csökkenteni a hőveszteséget, miközben javítja a padlófűtési rendszer felfűtési idejét – maximális költségmegtakarítást biztosítva minden ingatlan számára. Egy Warmup elektromos padlófűtési rendszer használata szigeteléssel, intelligens termosztáttal és a hozzá tartozó alkalmazással jelentősen csökkentheti egy nyaraló éves energiaszámláját.

Milyen karbantartást igényel a rendszer?

Az egyik legnagyobb gondot a nyaraló bérbeadással foglalkozó vállalkozás működtetése során az ingatlan fenntartása jelenti. A helyiség általános elhasználódása várható, de a fűtés lehető leggördülékenyebb működésének biztosítása megnyugtató érzést eredményez. 

A hagyományos fűtési módszerekkel ellentétben az elektromos padlófűtési rendszerek nem igényelnek karbantartást. A felszerelést követően könnyen használható sugárzó hőt biztosítanak, folyamatos karbantartás nélkül. Ez teszi az elektromos padlófűtést okos és problémamentes befektetéssé minden nyaraló tulajdonos számára.

A legtöbb fűtési megoldásunk élethosszig tartó garanciával rendelkezik, és mindegyikhez jár a Warmup híres SafetyNet telepítési garanciája, így ha a telepítés során bármikor valami baj történne, a ingyenesen kicseréljük a sérült fűtési rendszert másik ugyanolyanra.

Hogyan vásárolhatok Warmup rendszert?

Egyszerűen töltse ki a rövid árajánlatkérő űrlapot a projekt részleteivel, és elkészítjük ajánlatunkat.