Termosztátot keres padlófűtés vezérlésére? Ebben a cikkben az elektromos padlófűtéses rendszerekhez való tökéletes fűtésszabályozókat nézzük meg, hogy a fűtési rendszer a leghatékonyabb üzemmódban működjön. Beszélni fogunk a következőkről:

  • A padlófűtés szabályozásának előnyei
  • Hogyan takaríthatnak meg energiát és pénzt az intelligens termosztátok?
  • A legjobb padlófűtés termosztát

Milyen előnyei vannak a padlófűtés szobatermosztátnak?

A megfelelő szabályozó kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a padlófűtési rendszerből a legtöbbet hozza ki. A padlófűtési rendszerek energiatakarékosabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek, és a rendszerre szabott termosztát maximalizálja ezt a hatékonyságot, precíz meleget biztosít, miközben csökkenti az energiapazarlást.

Termosztátok széles választékát kínáljuk, amelyek minden padlófűtési megoldáshoz alkalmasak, és minden termosztát gondoskodik arról, hogy a helyiség aktuális környezeti hőmérsékletét érzékelő szenzorok segítségével az igényeknek megfelelő hőfokot biztosítsa.

Ha az egyszerű be- és kikapcsolás az elsődleges szempont, akkor a kézi termosztátjaink megfelelőek. A digitális padlófűtés-termosztát nagyszerű választás, ha egy alapvető fűtési ütemtervet szeretne beállítani. Ha olyan funkciók érdeklik, mint az okostelefonról történő távvezérlés vagy az automatikus fűtés, akkor az intelligens vezérlők választása a legjobb.

Miért előnyös az intelligens termosztát?

A padlófűtés alacsony üzemeltetési költségeket kínál, és a fűtési rendszer vezérlésére szolgáló intelligens termosztát használatával energiát takaríthat meg. Az intelligens vezérlő tovább javítja a programozható termosztát előnyeit, mivel nem csak a testre szabott fűtési ütemezést teszi lehetővé, hanem automatikus fűtést és hozzáférést biztosít okostelefonon keresztül a Warmup MyHeating alkalmazáson keresztül. Így az otthon mindig a megfelelő hőmérsékleten, a megfelelő időben lesz, ami nagyban javítja a fűtési rendszer energiahatékonyságát és fenntarthatóságát.

Az Element WiFi termosztát

Az Element WiFi termosztát az egyik legújabb innovációnk a padlófűtés-szabályozás terén, amelyet az egyszerűség és a funkcionalitás jegyében terveztünk. Az Element az összes Warmup padlófűtési megoldással használható, és a pontos hőszabályozás érdekében érintőképernyős gombokat használ, világos, grafikus kijelzővel. Klasszikus, diszkrét kialakításának köszönhetően bármilyen lakberendezéshez illik, és teljes mértékben kompatibilis okostelefonos alkalmazásainkkal.

Az Element a 6iE-vel együtt használható egy többzónás fűtési megközelítés részeként. A padlófűtés “zónaként” is telepíthető, ami azt jelenti, hogy a lakás különböző területein külön rendszereket használnak, és minden zónát saját termosztát vezérel. A vezérlés több termosztáttal történhet a MyHeating alkalmazásból vagy a MyWarmup online portálon keresztül.

A Warmup Element WiFi termosztátját az egyszerűség és a stílusos funkcionalitás jegyében tervezték.

Termékek megtekintése

Element WiFi termosztát

Termékek megtekintése

Melyik Warmup padlófűtés termosztát a megfelelő elektromos rendszerekhez?

Az elektromos padlófűtési megoldások kiválóan alkalmasak arra, hogy “láthatatlan” meleget vigyenek a felújítási projektekbe, mivel alacsony kialakításuk és egyszerű telepítési módszereik miatt bármely helyiségben tökéletesen használhatók.

Szinte minden vezérlőnk használható Warmup elektromos padlófűtési rendszerrel, de ha új rendszert vásárol, vagy a termosztátot szeretné frissíteni, akkor a 6iE vagy Element WiFi termosztátjaink ideális választásnak bizonyulnak. A 6iE stílusos, magas színvonalú kialakítású, színes képernyővel, amely a fűtési rendszer kezelését olyan intuitívvá teszi, mintha egy telefont használna.

Hogyan kell beállítani a padlófűtés termosztátját

Minden termosztátunk könnyen kezelhető, egyszerűen telepíthető és beállítható. A kiválasztott vezérlőhöz tartozó termosztát használati utasításai, műszaki leírásai és egyéb dokumentumai megtalálhatók weboldalunkon.

Új termosztátot szeretne vásárolni?

Kérjen ingyenes online árajánlatot még ma, hogy megtalálja a legjobb szabályozót, vagy lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtalálja a legközelebbi Warmup-kereskedőt.