SafetyNet Beszerelési Garancia

Ha a sugárzó fűtő termékeink a beszerelés közben megsérülnek a burkolat letétele előtt, cégünk kicseréli (legfeljebb 1 fűtőkészülék) azt egy ugyanolyan modellel ingyen; abban az esetben ha betartotta a következő irányelveket:
  1. Ön megvásárolt egy Warmup Sugárzó Fűtőrendszer, és lépésről lépésre követte a Telepítési Kéziönyvben leírtakat. Az instrukciók be nem tartása érvénytelenné teszi a garanciát.
  2. (i) A már javított fűtőknek csak 5 év a garanciája. A Warmup semmilyen körülmények között sem felelős azon csempék javításáért vagy cseréért melyeket a fűtőtest javítása közben ki kellett szedni, vagy megrongálódott.
  3. Ha egy hiba során megvágja vagy megsebesíti a Warmup fűtőtestet MIELŐTT lerakná végleges burkolatát, küldje vissza a sérült fűtőt a Warmupnak 30 napon belül az eredeti átvételi papírokkal együtt, és a Warmup felár nélkül postázni fog őnnek egy javítókészletet a hozzátartozó útmutatóval. Vásárlónként egy ingyenes javítókészlet vehető igénybe.
Megjegyzés: Ha a burkolás UTÁN rongálja vagy vágja meg a fűtőt, nem érvényes a SafetyNet garancia; kérjük lépjen kapcsolatba a Warmuppal műszaki segítségért.
Megjegyzések:
  1. A már javított fűtőknek csak 5 év a garanciája. A Warmup semmilyen körülmények között sem felelős azon csempék javításáért vagy cseréért melyeket a fűtőtest javítása közben ki kellett szedni, vagy megrongálódott.
  2. A SafetyNet Garancia nem fed semmilyen nem rendeltetésszerű használatból vagy helytelen beszerelésből fakadó kárt. Vásárlónként egy ingyenes csere a korlát.
© Elektromos padlófűtés | Elektromos Padlófűtés HU 84
84