Rólunk

A Warmup részvénytársaság az Egyesült Királyság vezető padlófűtéssel foglalkozó gyártója és az egyik leggyorsabb ütemben fejlődő a világon. 1994-es alapítása óta több mint 1 millió beszereléssel büszkélkedhet 40 országban világszerte, és ez a szám egyre csak növekszik.
A Warmup fő célja az, hogy minden egyes terméket melyet megtervezünk, legyártunk és eladunk, ügyfeleinknek és vásárlóinknak hosszútávú elégedettséget okozzon, és mindezt versenyképes áron.
Elkötelezettségünk része, hogy biztonságos, egyszerű és hosszútávon működő termékeket gyártsunk, ezért a Warmup komoly energiát és tőkét fektet kutatásba és fejlesztésbe. Ez teszi lehetővé hogy mindig a legjobb termékekkel álljunk elő, piacvezető jótállással kísérve. Minden Warmup termék szigorú biztonsági teszteken megy keresztül, és a legtöbb Brit, Európai, és nemzetközi szabvány elismeri.
2001 óta a Warmup a tengerentúlon is egyre növekvő népszerűségnek örvend, és folyamatos munkát fektetünk abba, hogy 4 kontinensen át egyre több országban működhessünk,minden régió és ország elektromos termékszínvonalát meghaladva.
© Elektromos padlófűtés | Elektromos Padlófűtés HU 12
12