Miért pont a padlófűtés?

Kényelem és melegség
Az elektromos padlófűtés, alacsony üzemeltetési hőmérsékletével, kellemes meleget sugároz ottonába. Elsődleges hőforrásként használva elfejtheti a hideg földfelületeket.
Biztonságos és esztétikus
Tökéletesen láthatatlanul lapul padlója alatt, szükségtelenné téve a helyigényes radiátorokat, életterét 100 százalékosan felszabadítva. A föld alatt, alaposan szigetelve fut az áramelosztóba, így tökéletesen biztonságos, mivel nincsen közvetlen érintkezése a fűtőelemmel. Az égési sérülések és a fulladás veszélye ki van zárva.
Gazdaságos és egyszerű
Az elektromos padlófűtés gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt, így csökkentve energiaköltségeit. Programozható termosztátjainkkal könnyen és pontosan szabályozhatja a fűtési időt, így még többet spórolva. A Warmup fűtőrendszerek ultra-vékonyak, rugalmasak, és könnyen méretre szabhatóak; elősegítve a könnyű beszerelést. A legtöbb esetben csak kibontod, legöngyölöd, és már kész is.
Higiénikus és Egészséges
A Warmup elektromos padlófűtéssel a lehető legegészségebb módon teremtheti meg az otthon melegét. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően nem kerül a levegőbe allergén és por; mint egy légáramoltató rendszer esetén. A fűtés szagtalan, és nem termel gázokat.
© Elektromos padlófűtés | Elektromos Padlófűtés HU 71
71